Dupionsilkki

Tuotenro: 1020
52,00 / m

m

Dupionsilkki on kudottu, kauniisti hohtava 100% silkkikangas. Kankaalle tunnusomaista ovat kudelangan vahvuuden pieni vaihtelu, joka tekee kankaasta eläväpintaisen. Osassa väreistä loimi- ja kudelangat ovat eri värisiä jonka antaa kankaalle elävän, kahdessa sävyssä läikehtivän pinnan.

 

Ryhdikäs, “paperimainen” dupionsilkki onkin maailman eniten käytetty silkkilaatu, sitä käytetään niin vaatetukseen kuin sisustusompeluun. Dupionsilkistä voi tehdä mekon, hameen, jakun tai housut, se on myös suosittu morsius- ja iltapukujen kankaana. Sisustuksessa dupionsilkkiä käytetään tyynynpäällisiin ja verhoihin. Silkkiverhot tulee aina vuorittaa, jottei silkki haalistu auringonvalossa.

  • Koostumus 100% silkki
  • Leveys 137 cm
  • Kemiallinen pesu/ei vesipesua, kloori kielletty, yhden pisteen rauta, ei kuivausrumpua. Silkkivaatetta ei saa säilyttää likaisena; sekä hiki että alkalit vaurioittavat silkkiä. Tahroja ei tule hangata, vaan puku tulee viedä pikaisesti ammattitaitoiseen pesulaan puhdistettavaksi. Silkkivaatteita ei tule säilyttää suorassa auringonvalossa. Höyryraudalla silittäessä on varottava veden ja höyryn aiheuttamia tahroja.

 

 

Suosittelemme myös

Cupro -vuorikangas
12,00 / m
Shantungsilkki
110,00 / m
Silkkisatiini 110 cm
48,00 / m
Silkkisatiini 140 cm
68,00 / m
Silkkitafti 140 cm
65,00 / m
Silkki-polyestertafti
65,00 / m

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Morsiussilkit, Dupionsilkki, Morsiuskankaat, Silkkikankaat, Yksiväriset morsiuskankaat
Powered by Powered by