Satiinisilkki painava

Tuotenro: 1071
150,00 / m

m

Paksu satiinisilkki on ylellisen raskaasti laskeutuva, toiselta puolelta mattapintainen, toiselta puolelta upeasti kiiltävän satiinipintainen silkkikangas, hieman jämäkämpi kuin kreppisatiinisilkkimme. Silkki tuntuu ylelliseltä ihoa vasten, se on viileä kesällä ja lämmin talvella. Paksua satiinisilkkikangasta voi käyttää molemmin päin; kiiltävä satiinisidoksinen puoli tai matta puoli päällepäin. Kankaan eri puolilla voi leikitellä ja luoda kauniita yksityiskohtia käyttämällä sekä kiiltävää että mattaa puolta samassa vaatteessa. Paksu satiinisilkki on upea morsiussatiini laskeutuviin ja vedostettuiin morsiuspukuihin.

  • 100% silkki
  • Leveys 140 cm
  • ​Paino 40 MM = n. 173 g/m2
  • Kemiallinen pesu/ei vesipesua, kloori kielletty, yhden pisteen rauta, ei rumpukuivausta. Silkkivaatetta ei saa säilyttää likaisena; sekä hiki että alkalit vaurioittavat silkkiä. Tahroja ei tule hangata, vaan puku tulee viedä pikaisesti ammattitaitoiseen pesulaan puhdistettavaksi. Silkkivaatteita ei tule säilyttää suorassa auringonvalossa. Höyryraudalla silittäessä on varottava veden ja höyryn aiheuttamia tahroja.

 

 

Suosittelemme myös

Silkkisatiini 110 cm
57,00 / m
Silkkisatiini 140 cm
74,00 / m

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Morsiussilkkikankaat, Paksut silkkisatiinit, Morsiuskankaat, Silkkikankaat, Yksiväriset morsiuskankaat
Powered by Powered by