•  
  •  
  •  

 

Villisilkin tarina alkoi aikanaan silkkikankaista, mutta nykyisin kangaskauppa Villisilkistä löytyvät myös loistavat valikoimat villaa, pellavaa, puuvillaa ja pitsejä. Tarjoamme vain parhaita kankaita - oli kyseessä sitten häät, arki tai juhla.

Villisilkki myy yksilöllisiä, laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistettuja vaatetuskankaita. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen kokoelman korkeatasoisia kankaita, joista saat luotua ainutlaatuisia yhdistelmiä yksilöllisiin asuihin.

 

 


Palakankaita alennuksella

Palakankaita alennuksella

Silkkikankaita ja pitsejä alennushinnoin. Erilaisia aadukkaita silkkejä palakankaina, myydään kokonaisina paloina.

Villisilkki

Villisilkistä löytyvät silkkikankaiden lisäksi myös laajat valikoimat muita laatukankaita; villaa, pellavaa, puuvillaa ja pitsejä. Tarjoamme vain parhaita kankaita - oli kyseessä sitten häät, arki tai juhla.

Uutuudet

Uutuudet

Villisilkissä on yli 2000 erilaista laadukasta kangasta juhlaan ja arkeen; pitsejä, silkkejä, villoja, pellavakankaita, puuvillakankaita.

Silkkikankaat

Silkkikankaat

Laadukkaat silkkikankaat juhlapukeutumiseen, laadukkaaseen arkipukeutumiseen sekä morsiuspukuihin.

Pitsikankaat

Pitsikankaat

Tyylikkäät ja laadukkaat pitsikankaat laajasta, lähemmäs 300 pitsin valikoimasta.

Villakankaat

Villakankaat

Villisilkin valikoimista löytyy runsaasti villakankaita; mm. takkivilloja, villajerseytä, villakreppejä ja -satiineja, tweedejä jne.

Morsiuskankaat

Morsiuskankaat

Villisilkistä löytyy eniten Suomessa upeita morsiuskankaita. Inspiroidu hääpukukankaiden valikoimastamme ja luo unelmiesi morsiuspuku.

Muut juhlakankaat

Muut juhlakankaat

Villisilkillä pitsien ja silkkien lisäksi laaja valikoima upeita juhlakankaita niin pieniin juhliin, häävieraille kuin iltapukujuhliin aina Itsenäisyyspäivän vastaanotosta gaaloihin.

Muut kankaat

Muut kankaat

Silkkikankaiden ja juhlakankaiden lisäksi Villisilkissä on kattavat valikoimat mm. villaa, pellavaa, puuvillaa laadukkaaseen arkipukeutumiseen. Tässä osiossa myös vuori- ja tukikankaat.

Ompelutarvikkeet

Ompelutarvikkeet

Erilaiset ompelutarvikkeet, kuten napit, nauhat, vetoketjut ja ompelulangat ostat kätevästi naapuriliikkeestämme Nappitalosta

Hyvä tietää

Hyvä tietää

Hoida ja huolla laatukankaista valmistetut vaatteesi hyvin, näin niistä on iloa pitkäksi aikaa.  

Kutsussa ilmoitettavan pukukoodin tarkoitus on helpottaa asuvalintoja ja auttaa vieraita välttämään yli- tai alipukeutumista. 

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

VIllisilkki verkkokauppa usein kysyty kysymykset ja kankaiden tilaaminen.

Kankaiden tukkumyynti

Kankaiden tukkumyynti

Laadukkaiden kankaiden tukkumyynti, kysy tuotteista & erikoishinnoista. Etsimme myös tuotteita, joita ei löydy nettikaupasta.


Powered by Powered by