Silkkisatiini 110 cm

Tuotenro: 1001
57,00 / m

m

Kudottu, kauniisti laskeutuva silkkisatiinikangas 100% silkkiä puseroihin, väljiin mekkoihin, alusvaatteisiin, tunikoihin ja toppeihin, ylelliseksi vuorikankaaksi, kylpytakeiksi, yöasuiksi sekä tyynyliinoiksi. Silkkisatiinista on ommeltu myös kastemekkoja.

Kudottu, kauniisti laskeutuva silkkikangas on ihanan pehmeä ja hengittävä kangas. Silkkisatiini tuntuu ylelliseltä ihoa vasten, se on viileä kesällä ja lämmin talvella. Kauniisti hohtava, laskeutuva silkkisatiini on upea laatu puseroihin, mekkoihin, alusvaatteisiin, tunikoihin ja toppeihin. Silkkisatiinia käytetään myös laadukkaiden vaatteiden ylellisenä vuorikankaana. Asiakkaamme ovat ommelleet silkkisatiinista lisäksi ylellisiä aamutakkeja ja yöasuja sekä tyynyliinoja.Silkkisatiiniset tyynyliinat pitävät hiukset sileinä ja sähköttöminä.

Satiinikankaan hohde johtuu kankaan kankaan sidoksesta ja kudontatekniikasta; kankaan pinnassa olevista loimi- tai kudelankajuoksuista, jotka heijastavat valoa. Satiinikangas voi olla miltei mitä tahansa materiaalia, sillä nimityksen perusteena on kankaan rakenne, ei materiaali.Silkkisatiinikankaan hohde on erityisen kaunis.

  • 100% silkki
  • Leveys 110 cm
  • 19 MM = n. 71 g/m2
  • Kangasvalmistajan pesuohje silkkisatiinille on kemiallinen pesu/ei vesipesua, kloori kielletty, yhden pisteen rauta, ei rumpukuivausta. Silkkisatiini saattaa pehmentyä ja haalistua vesipesussa.Jos haluat kokeilla pesua, kokeile ensin tilkulla. Käännä vaate ulkopuoli sisäänpäin, pese viileässä vedessä käsin tai koneessa pesupussissa käsinpesuohjelmalla. Käytä silkille tarkoitettua pesuainetta.

Katso myös 140 cm leveä silkkisatiini

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Silkkisatiini painettu mosaiikki beige Silkkisatiini painettu mosaiikki beige
139,00 € / m
m
Vettä hylkivä silkkikangas beige Vettä hylkivä silkkikangas beige
95,00 € / m
m
Puuvilla-silkki metallisatiini musta Puuvilla-silkki metallisatiini musta
95,00 € / m
m
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös

Silkkisatiini pesty
65,00 / m
Ripsisidossilkki kerma
150,00 / m
Cupro -vuorikangas
16,00 / m
Silkkisifonki sileä
49,00 / m

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Cupro -vuorikangas
16,00 / m
Silkkisatiini 140 cm
74,00 / m
Tukikangas
10,00 / m
Duchessesilkki
180,00 / m
Villasatiini
95,00 / m
Silkkitafti 160 cm
85,00 / m

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Silkkikankaat, Silkkisatiinit, Morsiuskankaat, Yksiväriset morsiuskankaat, Morsiussilkkikankaat, Vuori- ja tukikankaat, tyllit
Powered by Powered by