Pesty silkkisatiini

Tuotenro: 1003
55,00 / m

m

Kudottu, kauniisti laskeutuva pesty silkkisatiinikangas 100% silkkiä puseroihin, mekkoihin, alusvaatteisiin, tunikoihin ja toppeihin, ylelliseksi vuorikankaaksi, kylpytakeiksi, yöasuiksi sekä tyynyliinoiksi. Tämä kangas on mattapintaisempi kuin silkkisatiinilaatumme 1001 & 1002.

Kudottu, kauniisti laskeutuva pesty silkkisatiini on ihanan pehmeä ja hengittävä kangas. Silkki tuntuu ylelliseltä ihoa vasten, se on viileä kesällä ja lämmin talvella. Pestyn silkkisatiinin tavallista silkkisatiinia mattapintaisempi ulkonäkö on saavutettu hiekkapesumenetelmällä. Laskeutuva pesty silkkisatiini on upea laatu puseroihin, mekkoihin, alusvaatteisiin, tunikoihin ja toppeihin. Silkkisatiinia käytetään myös laadukkaiden vaatteiden ylellisenä vuorikankaana. Asiakkaamme ovat ommelleet silkkisatiinista lisäksi ylellisiä kylpytakkeja ja yöasuja sekä tyynyliinoja. Silkkisatiiniset tyynyliinat pitävät hiukset sileinä ja sähköttöminä.

Satiinisidoksisessa kankaassa kankaan pinnassa kulkevat pitkät lankajuoksut, jotka saavat kankaan näyttämään kiiltävältä ja sileältä. Silkkisatiinikankaan hohde on erityisen kaunis.

 

  • Koostumus: 100% silkki
  • Leveys: 110 cm
  • Kangasvalmistajan pesuohje silkkisatiinille on kemiallinen pesu/ei vesipesua, kloori kielletty, yhden pisteen rauta, ei rumpukuivausta. Silkkisatiini saattaa pehmentyä ja haalistua vesipesussa.Jos haluat kokeilla pesua, kokeile ensin tilkulla. Käännä vaate ulkopuoli sisäänpäin, pese viileässä vedessä käsin tai koneessa pesupussissa käsinpesuohjelmalla. Käytä silkille tarkoitettua pesuainetta.

​TUOTENUMERO 1003

 

Suosittelemme myös

Silkkisatiini 110 cm
52,00 / m
Cupro -vuorikangas
12,00 / m
Silkkisatiini 140 cm
74,00 / m

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Cupro -vuorikangas
12,00 / m
Silkkitafti 140 cm
65,00 / m
Joustava tylli nude
15,00 / m

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Silkkisatiinit, Silkkikankaat, Morsiuskankaat, Yksiväriset morsiuskankaat, Vuori- ja tukikankaat
Powered by Powered by