Silkkidupion painettu pronssi

Tuotenro: 1024-131
85,00 / m

m

Dupionsilkkikangas, jonka pintaan on painettu kuvio; juhlavaatteisiin, iltapukuihin, morsiuspukuihin, verhoihin ja koristetyynyjen päällystämiseen.

Ryhdikäs, “paperimainen” dupionsilkki onkin maailman eniten käytetty silkkilaatu, sitä käytetään niin vaatetukseen kuin sisustusompeluun. Kirjaillussa dupionsilkkikankaassa on elävä pinta ja runsas, kaunis kukkakirjailu luonnonvalkoisella sekä läpikuultavia lasihelmiä ja helmiä. Dupionsilkistä voi tehdä mekon, hameen, jakun tai housut, se on myös suosittu morsius- ja iltapukujen kankaana. Sisustuksessa dupionsilkkiä käytetään tyynynpäällisiin ja verhoihin. Silkkiverhot tulee aina vuorittaa, jottei silkki haalistu auringonvalossa.

  • 100% silkki
  • Leveys 137 cm
  • Kemiallinen pesu/ei vesipesua, kloori kielletty, yhden pisteen rauta, ei kuivausrumpua. Silkkivaatetta ei saa säilyttää likaisena; sekä hiki että alkalit vaurioittavat silkkiä. Tahroja ei tule hangata, vaan puku tulee viedä pikaisesti ammattitaitoiseen pesulaan puhdistettavaksi. Silkkivaatteita ei tule säilyttää suorassa auringonvalossa. Höyryraudalla silittäessä on varottava veden ja höyryn aiheuttamia tahroja

 

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Dupionsilkki kirjailtu pagoda kultabeige Dupionsilkki kirjailtu pagoda kultabeige
125,00 € / m
m
Silkkidupion painettu pronssi Silkkidupion painettu pronssi
89,00 € / m
m
Dupionsilkki kirjailtu tummanruskea Dupionsilkki kirjailtu tummanruskea
125,00 € / m
m
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös

Dupionsilkki
79,00 / m

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Dupionsilkki, Silkkikankaat, Painetut kankaat
Powered by Powered by